Monday, October 19, 2015

#fifyaddamnikah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah 29 Ogos 2015, sah bergelar isteri kepada Addam bin Hashim setelah 5 tahun lebih berkawan. Dah sebulan lebih berlalu, baru dan nak update. EH macam tak percaya je! 
[ENTRY BERGAMBAR]

tengah siap-siap ni.  since nak tunang ke nikah makcik ni dok prepare kite.


touch up sikit. 

"hello, awak kat mana dah tu?"

emm baru rasa nebes sikit time ni, dah nampak bakal suami kat depan.

the crowd.

lafaz sakinah bermula.

alhamdulillah..sekali lafaz..

eh! malu-malu pulak hihi

surat nikah sementara.

ni wali kite, juga ayahanda kite, Mohd Noor bin Jaafar.

kawan-kawan arwah bonda.

my family belah bonda, johorean.

kawan satu ward ngan kite. wana n ain. dua-dua nak nikah dah awal tahun depan.

kakak ipar kite, kak alin :)

kawan baik kite dunia akhirat. tak pernah tak ada.

dua kawan baik kite dunia akhirat.

dulang's girl.


dulang's boy.

much love!

Yayy! Dah kawen. Hee suka sangat baju nikah kitorang.

Alhamdulillah terima kasih semua yang di belakang dan depan tabir. You know yourself! Thank you so much!

Baju Nikah by : Butik Umairah, Medan Mara 
Mekap by : instagram ruqayyamakeup. facebook RuQayya Make Up
Henna by :instagram zurarahim_henna


pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment