Thursday, June 18, 2015

B2B : banyakkkkk benda tak buat lagi!

Assalamualaikum & hai!

Short entry je ni. Dah malas nak update tentang Langkawi Day 3 sebab malas nak bukak laptop. HAHA! Been busy juga lately since lagi dua bulan lebih je nak menjadi pengantin (insyaAllah, doakan ye semoga dipermudahkan) kikiki. Banyak benda sebenarnya tak buat lagi.

Antaranya :  
  • all the boranggggggggs
  • baju nikah tak ukur lg tapi dah hantar kain (butik tu kata lepas raya baru ukur)
  • hiv test
  • doorgift baru buat 5% (semua buat sendiri)
  • barang hantaran tak setel lagi
  • kad tunggu utk siap
  • dan bla bla bla
Pre wedding je dah buat 4 bulan awal ( awal gile kan?) since my photographer orang Taiping plus dah nak dekat puasa so taknak nanti rushing sangat sebab lagi dekat lagi banyak benda nak fikir. Ye dok?

Okaylah ade kerja. Ni pun curik-curik je guna pc ni. Nanti kite share about b2b preparation mana tau berguna. Selamat Menjalani Ibadah Puasa! Semoga amalan kita diterima hendakNya. InsyaAllah. :)

Okbai.

pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment