Wednesday, April 01, 2015

B2B preparation : Dulang Hantaran

Assalamualaikum..

Since a few months more to go ni, even adela beberapa preparation ni yang dah cari and dah buat sikit-sikit. Now masih pening mencari dulang hantaran. 

Fikirkan bajet dan kepuasan. Dok survey kat area Semua House tu range harga RM10 - RM30. Yang kite berkenan semua RM20 plus camtu. Nak pakainya dalam 9 dulang. Tu baru dulang, belum deco lagi. Google bridal yang buat sewaan pun lebih kurang je but include deco cuma deco dia tak berapa berkenan.

sumber dari gugel.

Memang dah usha exactly jenis macam ni tapi tulah, harga dia. Nak pakai sekejap je kan. Takpelah, 5 months more. Survey dulu, nanti dah dekat baru fikir (dah dekat nanti lah semua benda nak fikir) matilanakk. 

Kawan-kawan memang suggest untuk sewa je kat bridal. Hmm fikir nanti lah :D
Encik tunang kite awal-awal lagi dah beli. Kemahin lagi advance die tau!

Ada any suggestion tak??




pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment