Saturday, October 05, 2013

Short Vacation : Cameron Highlands w/ Friends

Assalamualaikum..

Rasa kekok lak since dah 4 bulan gitu tak online guna lappy since berukben kite dah terminate kan atas alasan banyak sangat komitment lain. Hehe. 

So INIKALILAH nak update. Mihmih. Nak update entry last month. Kira dah basi takk?

Ni kira short vacation lah. Al-maklumlah kite dgn gelpreng kite ni memang suka berjalan. Cita-cita kite nak ronda satu Malaysia kalau boleh. Walaupun kite dah pernah pergi Cameron sebelum ni, ikutkan jelah cik boipreng si Leya ni yang tak pernah pergi. Memandangkan birthday kite dgn si Ebal ni dekat-dekat so kononnya kira pergi ni sekali utk celebrate. Eh kononnya lah eh!

Boleh dikatakan tempat favorite jugak lah sini. Suka pemandangan dia yang cantik and suasana yang nyaman.

bespreng kite makcik Leya.

Our bodyguard.
 Leya. Yana. Fify.


Okay dah sampai strawberry park. 

Petik-petik tobeyi! Best! Tak ingat lah harga berapa masuk sbb dah sebulan berlalu. Hiks

woik apesal kite nampak gemoks ah? hehe tulah birthday boy sekalik ngan kite tu. Ebal (Cendol)

Hasilnya.

Orite dah penat. Habis shift malam terus shoot ke Cameron. Sempat tido dalam kereta je. Nasib baik bawak selimut n bantal. Selesa la jugak. Hikhik.

Blerghhh. Maafkan hamba jika coretan ini tonggang langgang. Memang dah tak pandai nak menulis. 

Kbai.





pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment