Saturday, June 01, 2013

One Step Closer

Assalamualaikum...
Entry dah basi.
Tak plan pun. Kebetulan kerja malam, sempat la curik masa tidur untuk ke.. KURSUS PRA PERKAHWINAN. Kite jenuh duk carik no fon kursus perkahwinan ni, last last kawan baik kite inbox kat pesbuk link kursus kahwin ni. And kawan kite lagi sorang si Tyra ni bagi no kawan ayah dia yang uruskan kursus kahwin dekat Medan Mara. Jenuh fikir sama ada nak amik dekat Masjid Negara ataupun Medan Mara. Last-last decided amik kat Medan Mara sbb Masjid Negara macam susah je nak parking kebetulan masa tu kerja malam takut nak pusing jauh. So kite call kawan ayah Tyra ni tanya semua. Then kite booked.

Boleh tahan la. Kadang-kadang ngantuk kadang-kadang segar. Lagi-lagi kite ni kerja malam kan, tu je peluang yg ade. Pengalaman. Seronok jugak. Ade jugak orang yg kite kenal.


 mari menuju gerbang perkahwinan.


alhamdulillah selesai. tak sangka sebenarnya akan pergi dgn pasangan. *saje sorokkan tarikh* :p

Rata-rata kat situ akan tanya "Pergi dengan tunang ke?" tak pun "Bila majlisnya?" kite pun senyum jelah.

any info pasal kursus pra perkahwinan boleh klik link ni

tu je. so boleh la plan untuk step ke seterusnya. kita merancang, Allah tentukan. :)

kbye.


pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

1 comment: