Friday, May 03, 2013

I-City #TripleDate

Assalamualaikum..

Hihihi ade function, adelah entry.. 1st of May, semorang cuti so bajet nak triple date dekat Sunway Pyramid so dapat jugak main ice skating. Lama gila tak main. Tapi sehari sebelum tu dah pujuk encik boipreng nak pergi sana tapi dia berkeras. Bila dia berkeras, mulalah kite tarik muka lepas tu mesti kite kena marah balik. K fine. Tak jadi la tu. Kite pun redha, tulah siangnya kite dating dengan Rara & Liza.

Tetibe terdetik hati ni nak ajak lagi, tapi kali ni pergi I-City pulak. Setelah dipujuk n bagitahu siapa yg pergi, dia pun on. Tulah orang kata 'tak salah mencuba' hihi tapi dengan syarat, kite kena drive. Cis pemalas. Ok la lepas deal dengan Rara & Wanie, dorang pun on.

Jumpa di rumah encik boipreng kat Sg Buloh dengan Rara. Lepas dah jumpa dorang, yay nasib baik dengan rela hati Naz nak drive sampai ke I-City. Wanie dengan Addin naik kereta dorang. Kitorang berempat naik satu kereta.

The heroin. Fify, Wanie dan Rara. Kami bertiga adalah Johorean. Hihi :p

The hero. Addin, Addam, Naz. Mereka bertiga Selangorean. Eh?


Yang ni sumpah mengada nak love love konon. Hahaha.


First time lepaking together.

My punching bag. Love you. Mengada nak cekak mickey tu, tak malu betul.

Addin & Wanie. Addam & Fify. Naz & Rara.

Sepatutnya Leya dengan Ali pun ada tapi dorang punya kereta problem di tengah jalan.

Sakian,
Kbai.

pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment