Friday, May 03, 2013

Day with gossip girls.

Assalamualaikum..

Hari Buruh, kebetulan cuti kerja malam. Cis rugi, kalau tak boleh dapat triple pay. Sobsob. Tapi takpe, inilah masanya nak lepak dengan gegirls I yang susah nau nak jumpa Rara dan Liza. Mereka kerja opis hour, I pulak shift. Rara ni walaupun kerja satu hospital, rasanya dalam dua minggu tu sekali je kot baru dapat terserempak. Tapi tu pun TERSEREMPAK. It has been almost a year tak meet my baby girl Liza. Dia ni pun satu, kerja dekat hospital yg sangat sangat dengan hospital kitorang tapi haa macam tu jugaklah, payah nak jumpa. So inilah masanya!


Fetch Rara first. We decided nak pergi carik makan sementara tunggu Liza. Tapi tapi bila lalu depan KL Festival City, parking macam full. LUPA! Hari Buruh! Damn. Then shoot ke Carre4 Kepong sebab ingat nak makan Pizza Hut tapi tapi Pizza sana dah tak bukak dah. Hampa, dahla lapar. Lama kelamaan kitorang terus tunggu Liza dan terus pergi makan dengan dia.

Lepak Old Town White Coffee Jalan Pahang. Bergosip cerita tentang kerja masing-masing, life sekarang dan macam-macam benda lagi. Lama gila.

Camera Freak dalam kereta selepas kenyang.

My baby girls. Liza dah semakin kurus beb. Hoho ni la geng wa masa praktikal kat Puteri Specialist Hospital masa sem 5 and sem 6. Love this girls!

Last but not least.

Since 2011. Johor Bahru. Muka innocent lagi ni. Hihi 

Takde motif sangat update belog kali ni.
Kbai.




pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment