Sunday, April 07, 2013

Wedding Kak IntanNurulFateha --> Melaka

Assalamualaikum...

Eksaited gila bila tahu 29 30 31 March cuti. Mana tak eksaited, ada niat nak apply cuti tapi fikir-fikir balik macam ramai sangat nak cuti masa tu so batalkan niat tu. Sekali tengok roster, kite yang cuti mase tu sebab kerja night shift. Dalam kepala dah fikir nak pergi macam-macam tempat dah. Plan memang nak bercuti dgn ehem tapi tak jadik sebab cik abang kerja. Tukar plan nak ke Bukit Tinggi 30hb dan 31st March pergi Muar, wedding Kak Intan blogger. Tapi yang Bukit Tinggi tu pun tak jadi sebab geng semua ada hal. Yang plan nak ke Wedding Kak Intan pulak yg jadik walaupun yang pergi kitorang 3 ketul je. Hihik.

comelnya kak Intang dengan Super K nya, dak Ipang.

conteng guest book dulu, make a wish.


Kite pergi bersama diorang ni lah :) Ali dan Leya.

spread the love.

Lepas makang makang, amik gambo dengan kak Intang kitorang shoot ke Rumah Atok Ali, kat Muar jugak tapi tak hengat pulak area mana.

Me is here.

Next!! Pergi ke Melaka. Carik coconut shake dulu, then lepak tepi pantai sambil menikmati. Hihi

 She is the one yang selalu melayan kerenah kite nak ke mana-mana. Banyak tempat kat Malaysia ni kite tak pernah pergi then dia la yang selalu melayan request kite.

Ini our bg boss tp dia la yg bawak kitorang ke hulu ke hilir.

 Ini tahu sape? Owner belog ni. Serius poyo!


Puas di Pantai Klebang, singgah Mahkota Parade, tengok G.I Joe. Terbaik!! 

Tu je, kbai.

Thanks sudi baca! 




pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment