Tuesday, April 02, 2013

Till we meet again.

Assalamualaikum..


Hello since my belog dah jadi mcm belog baru kononnya, so here I am with new me and... new belog? Maybe. Sebenarnya ada kesilapan teknikal sikit sehingga kan segala-mala gambar dalam belog ni hilang dalam sekelip mata. Dengan hanya hujung jari lenyap, punah semuanya,

Ok lets start it again! Rasanya macam takde lagi je entry for this year. Eh bukan takde, semua sudah lenyap ok. Leeenyap. Ekceli wa rindu banget nak berbelog walking tp wa keraskan hati je. Hihi ego kan.

Ok January je kite macam banyak sgt je program or short trip. First kite nak cerita pasal Reunion SMKRA end of January. Ala dating dengan kengkawan sekolah kat Garden, The Curve. Lepak minum minum makan makan sambil borak-borak. Hampir berjam-jam jugak la sebab dah lama tak jumpa. Macam cerita.

Ni antara kengkawan rapat masa sekolah dulu and till now, we still friends.

Faraheen (ein) Zulaikha (eka) Afikah (fify)

Amadha, Ti Syuhada, Ckin, Daya Othman.

All the girls.

Tak sangka dah besau dah kite semua. Ckin dah tunang, Ti Syuhada dah kaweng. Next? Just wait and see. Maybe Daya? Hiwhiw.

p/s : this new header and background di edit semula by my talented friends, Tyra Hairom.

Till we meet again.
Love u.


 

pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment