Thursday, April 04, 2013

Shot Trip [part 2] - Universal Studio Singapore

Assalamualaikum..

Good morning! On 29th January kitorang pagi-pagi lagi dah bangun, bersemangat nak ke USS! Walaupun tak berapa nak cukup tidur, mata berat tp tetap semangat jugak kejut Eka bangun mandi.

Dah siap!

@ looby hotel. sementara tunggu our transportation.

Finally, ada pun gambar bertiga. Ni pun sebelum berangan nak gerak ke sana. Kitorang gerak naik bas yang ada dalam pakej ni.

Baru sampai! Betul-betul kat eskalator naik ke USS tu. Hihihi. Perasan time ni? Happy habaq hang. Excited gila.

Ok fikir kejap, kite nak kemana dulu ni..

Charlies Angel here. Sangat.

Ni dah besau pun still ada yang teringin nak naik benda ni. Special request dari Syuhada ni dari sebelum sampai sana lagik.



Dinosaur kat belakang tu bukannya betul pun tapi dia gerak-gerak macam real do. Kitorang pulak yg cuak ke bebe. Ni memasing senyum dalam ketakutan. Menjerit kitorang.

Kat USS ni memang awesome gila wa cakap sama lu. Time kitorang pergi sini weekdays memang tak beratur sangat la. Berkali-kali jugak la kitorang naik roller coaster dengan Transformer. Rasa macam nak pergi lagi weh. Tapi panas dia memang tak hingat. Berpeluh-peluh sampai cair mekap. Hahak.

Okeh time to go back to JB. Sangat enjoy kat sana. Best gila!!

Some of picture belongs to @tisyuhada.

Kbye.

pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment