Tuesday, April 02, 2013

Shot Trip [part 1] - Johor Bahru

Assalamualaikum..

Im here again and again. Next entry ni is about my bestfriends and me. Shot trip to Singapore!! USS actually. Kitorang memang plan dah lama dah nak ada vacation tapi macam takde kesempatan, after kitorang bincang, so kitorang plan nak pergi 28 and 29 of January so me pun apply la cuti. Alhamdulillah la dapat. So habis je kerja malam, Syuhada dan encik suami bersama Eka amik kite dekat hospital then terus shoot ke JB.

Ni muka mengantok tau. Kite lepas habis kerja malam tumpang toilet hospital and mandi. Eka je segar tu.

Beberapa minit kemudian, tengok tu. Kite dah lena dah kat sebelah. Yelah, mana taknya malam berjaga kan. Mata sampai naik bengkak.

On the same date, after check in kat New York Hotel, JB yg berdekatan dgn Pelangi Plaza and KPJ College, JB then next lepas Zohor camtu we shoot to JPO JB.

Here we go. Muka innocent jek. Aleh-aleh muka kite dengan Eka jugak yg kite tepek. Al-maklumlah Syuhada dan encik husband kat seat depan. So kitorang kat belakang ni bergambo jelah.

@ Johor Premium Outlet

Dah lunch ayam penyet, lele penyet bersama 'julap' we're going home, eh hotel. Balik tukar baju cepat-cepat then turun bawah. Mandi swimming pool pulak.

:)

Aktiviti malam tu ke City Square carik makan, tahu makan apa? Sakae Shushi. Our favorite! Sebab dah malam sangat dan tempat tu macam nak tutup so kitorang rushing gila makan n terus ke Danga Bay, lepak-lepak amik angin, amik gambar. Ehem wajib tu.

 Cant wait for tomorrow morning. Trip to USS!

Kbai.


pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment