Saturday, April 20, 2013

Pertandingan Kawad Kaki Peringkat Zon Sentul, SMKRA.

Assalamualaikum..

Heyoh. Hari Isnin lepas, 15 April 2013 berlangsungnya pertandingan kawad KRS kaki Zon Sentul di Kem IKED, Sg Besi dan SMK Raja Abdullah tidak ketinggalan punya, wajib sertai. Sekolah pengasas kalau tak join, tak meriah la kan. OK ini memang poyo. Actually since dah kerja ni takde masa nak jumpa rakan-rakan KRS, tak kira lah abang abang kakak kakak dan adik-adik. Kawan-kawan satu batch pun lama gila tak jumpa. So kite amik peluang ni untuk jumpa mereka.

SMK Raja Abdullah di SMK Bandar Tasik Selatan. Warm up dulu.


The junior ex student. Dorang semua satu batch, kite je nyebok kat tengah-tengah tu.

kite dengan Ketua Platun Puteri SMKRA, Athirah Athras. Belakang tu sibuk je, Abg Kamarul.

 Muka ketat tau. Garang ni. Haha

Ok dari SMKBTS menapak ke kem Iked untuk tengok KRS Puteri SMKRA beraksi.

Ex student KRS Putera SMKRA.
Masing-masing dah boroi.

Bergabung. Haha Ntah kenapa tah kite eksaited sangat.

 Are you ready kids? Ai ai captain.

Lepas tengok Puteri beraksi, pergilah makan dulu. Lapaq dan panaih.

With Bads. Blah kiri si adik, Badrul Azri atau Ayie, si kanan abangnya Badrul Akif.

Ni je batch kite yang datang :( tengok! semua dah macam bapak orang dah. Hahaha :D

Lepas je amik amik gambar ni kite kena ikut cikgu balik. Kebetulan petang tu kite kerja dan cikgu pun nak buat operation kat hospital yg kite kerja so kite follow la cikgu balik. Tak dapat tengok KRS SMKRA Putera beraksi. So sad. Dengan harapan negeri nanti dapat lah tengok if masa tu tak clash dengan plan mendatang.

 Go go go Raja Dollah!


Berita gembiranya SMK Raja Abdullah Putera Puteri JOHAN!

Okbye!

sumber gambar : mine & nurhasyim



pen merah pen biru, you marah ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment